Κανέλλη στον Realfm 97,8: Ο Πολάκης έχει λούμπεν λόγο και λούμπεν παρουσία

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξή της στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε ότι “Σε λογαριασμό ηλεκτρικού 520 ευρώ, 178 το ρεύμα και τα υπόλοιπα νταβατζιλίκια. Λέω ένα παράδειγμα, για να αρχίσουμε από την ουσία. Στον λογαριασμό το βλέπουμε όλοι, δεν είναι μόνο ο δικός μου”.

“Είναι εισαγόμενη η αύξηση του ρεύματος και γιατί είναι εισαγόμενο; Γιατί απολιγνιτοποιήσαμε την χώρα;” πρόσθεσε.

“H ακρίβεια θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί χωρίς να γίνει επανάσταση, εάν εφαρμοζόντουσαν οι προτάσεις το ΚΚΕ, πρέπει να φύγει το ΦΠΑ από τα βασικά είδη. Ξέρεις τι με προβληματίζει; Στη συζήτηση για την ανάπτυξη χθες, ακούστηκε τίποτε από όλα αυτά; Δεν ακούγεται τίποτε. ” ανέφερε η κ. Κανέλλη.

“Δεν μπορούμε να μακελευτεί σε τέτοιο βαθμό η Βουλή” περιέγραψε. “Ο Πολάκης έχει λούμπεν λόγο, λούμπεν παρουσία και ο τρόπος με τον οποίο ασκεί την πολιτική του είναι λούμπεν. Θυμάμαι τους χρυσαυγίτες να μπαίνουν μέσα και να μιλούν με το ίδιο στυλάκι, με κάτι μαγκιές. Αυτό δεν επιτρέπει όμως επί του περιεχομένου στα 7 λεπτά που έχει ο βουλευτής να του πει σου αφαιρώ τον λόγο” σχολίασε.

“Δεν κλείνεις το μικρόφωνο στον βουλευτή. Τον αφήνεις, ξέρεις εκ των προτέρων τι θα πει. Το 99%, όταν προκύπτει επίκαιρο γεγονός, θα φάνε την ώρα και θα πουν 5 κουβέντες για το θέμα” συμπλήρωσε. “Είναι το μοναδικό πράγμα από τον κανονισμό που εφαρμόστηκε” διευκρίνισε.

“Δεν τον κόβεις τον Πολάκη, τον αφήνεις να ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Γιατί αν γίνουμε όλοι μύγες ζήτω που καήκαμε” κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ