Mad Clip: Πόσο αλκοόλ βρέθηκε στο αίμα του – Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Mad Clip έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Δύο μήνες μετά τη μοιραία νύχτα, βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έδειξαν ότι το ποσοστό του αλκοόλ στο αίμα του Mad Clip ήταν 0,9% με όριο το 0,5%.

Σύμφωνα με το “LIVENEWS”, αυτό σημαίνει ότι ο γνωστός τράπερ ήπιε περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν καλεσμένος πριν από το τροχαίο.

Mad Clip

Επίσης οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη ουσία.

FY για Mad Clip: Ήταν σαν μεγάλος μου αδελφός, ήταν ο μέντοράς μου

Για τον μέντορα και φίλο του Mad Clip μίλησε πριν από μερικές ημέρες, ο τράπερ FY, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Mega Star. “Κάπως προσπαθώ να ανακάμψω κι εγώ” είπε για την ψυχολογική του κατάσταση αυτόν τον καιρό.

“Προσπαθώ να δουλεύω όσο πιο πολύ μπορώ. Τραγικό γεγονός που μας επηρέασε όλους. Μόνο και μόνο που μπόρεσα και μοιράστηκα τον πόνο με τόσους ανθρώπους αγαπημένους του Mad Clip και την οικογένειά του με έκανε να νιώθω πιο δυνατός. Επίσης, τα σόου με κάνουν να νιώθω πιο δυνατός.

Γιατί αυτά που λέω στα σόου, νιώθω ότι δεν έχω δύναμη να τα πω εκτός σόου. Χαίρομαι που αυτός ο άνθρωπος έζησε σαν να είναι θρύλος, δεν έγινε θρύλος αφού πέθανε” δήλωσε ο FY.

Και πρόσθεσε: “Η σχέση μου με τον Mad ήταν, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, πάρα πολύ στενή, όλη την καραντίνα την περάσαμε μαζί, μέναμε και κοντά. Ήμασταν φίλοι από το 2017. Από την πρώτη μέρα που συστήθηκα ως FY με αποδέχτηκε και γίναμε φίλοι.

Στην αρχή πίστευα ότι θα ήταν το τελευταίο άτομο που θα με αποδεχθεί. Ήταν ο πρώτος που με αποδέχθηκε. Όταν ερχόμουν στην Αθήνα έμενα σπίτι του. Τον είχα σαν μεγάλο μου αδελφό, μερικές φορές νιώθω ότι είμαι χαμένος χωρίς αυτόν, τον είχα σαν μέντορα.

Έχω πάρα πολλά πράγματα που δεν πρόλαβα να του πω. Ένιωθα ότι είχε απαντήσεις για όλα” ανέφερε ο FY.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ