Σαρώνει η “Βικτώρια”: Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα από τη βροχή – Πώς θα εξελιχθεί το κύμα κακοκαιρίας

Οπλισμένοι με τεράστια υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική, καθώς οι κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι μπλοκαρισμένες, λόγω των βροχοπτώσεων που ανά διαστήματα και τόπους γίνονται ισχυρές.

Μεγάλα προβλήματα συναντούν οι οδηγοί και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας, στην κάθοδο της Β. Σοφίας, στη Β. Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, στη Σταδίου, στην Β. Αμαλίας, στη Φιλελλήνων και στη Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Δείτε τις φωτογραφίες από την κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας, που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Η Αττική βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας “Βικτώρια” από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μέχρι και αυτή την ώρα, έχουν γίνει 30 κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια και για κοπές δέντρων.

Στο μεταξύ, μετ’ εμποδίων διεξάγονται και τα δρομολόγια του Προαστιακού. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, η αμαξοστοιχία 1215 (Αεροδρόμιο – Πειραιάς) ακινητοποιήθηκε στο Κορωπί λόγω διακοπής της γραμμής επαφής της ηλεκτροδότησης. Ταυτόχρονα, έγινε μονοδρόμηση γραμμής και κατάργηση των δύο τελευταίων δρομολογίων στο τμήμα Λιόσια – Κορωπί.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, το βράδυ θα εξασθενήσουν τα έντονα φαινόμενα στην Αττική. Αύριο, Πέμπτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Στον χάρτη του meteo.gr παρουσιάζεται η γεωγραφική κατανομή των βροχοπτώσεων στην Αττική έως τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τις μετρήσεις 67 μετεωρολογικών σταθμών.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ