Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον αντι-Φορτούνη

Η αναζήτηση του Ολυμπιακού για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν, Κώστα Φορτούνη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το όνομα του Όσκαρ Τρέχο βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων, με τις… ευλογίες του Τσόρι Ντομίνγκες, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η πρόκριση της ομάδας του λιμανιού στα πλέι οφ του Champions League αλλάζει τα δεδομένα.

Οι Πειραιώτες φαίνεται πως έγιναν ακόμα πιο ελκυστική επιλογή καριέρας, με περισσότερους μάνατζερ να προτείνουν τους πελάτες τους στον Ολυμπιακό.

Κάπως έτσι, λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι, εκμεταλλευόμενοι και μια καθυστέρηση στις εξελίξεις για την απόκτηση του Τρέχο, εξετάζουν και πάλι όλες τις επιλογές τους και δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να βρουν κάποια σούπερ περίπτωση που θα κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά.

Με δεδομένο, μάλιστα, πως όποτε κι αν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, δεν θα μπορεί να βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα δύο ματς με την Κράσνονταρ (21/8, 22:00 & 27/8, 22:00), ο χρόνος είναι μάλλον σύμμαχος του Ολυμπιακού για την ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής μεταγραφής.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ